In Reeks I van het clubkampioenschap kunnen we al fluiten achter een spannende strijd. Daniël won zijn vijfde match op rij en staat autoritair aan de leiding. Jan en Patrik (met een zeer mooie combinatie afgerond met een stikmat) wonnen hun partij. Pascal en Roger deelden de punten na een slopende partij.

Uw verslaggever was diep verzonken in zijn eigen partij dus heeft van de andere reeksen weinig gezien, maar toch een poging: In reeks II wonnen Erik, Frank  en Dries een vol punt. Zij voeren meteen ook de top 3 in de stand.
In reeks III waren Herman, Johan en Kenneth de winnaars. Ook zij worden beloond met een plekje in de top 3. In reeks IV ook hetzelfde verhaal: Karel, Jef en Rudi wonnen en zetten zich in de top 3.

Een reactie op “Winnaars worden beloond in stand”
  1. Amai, vandaag mijn partij tegen Roger in Fritz gestoken. Na de opening stond ik -5.00 in het voordeel, wat na de 40ste zet omsloeg in +5.00 en zelfs mat in 2 voor Roger. Die missen we en de slinger gaat terug in mijn voordeel als ik damewinst mis (-17.00). De partij eindigt uiteindelijk met extra dames in remise. Billijk zeker?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *