Vijf van de zes Interclub-ploegen trokken naar Geel, ‘den 2’ ging naar Brasschaat. Ploegen II en IV deden het perfect met een meedogenloze 0-4 overwinning. Beide ploegen spelen daardoor opnieuw mee voor de knikkers. Ploeg I verloor nipt met 4-2 (tegen sterkere tegenstand), maar vermits de degradatieconcurrentie dit ook deed, lijkt het behoud meer dan mogelijk. De laatste twee ronden zullen in ieder geval met concentratie moeten worden afgewerkt._LEESMEER_
SKOG III en VI wonnen hun match met een klein verschil. SKOG V is de enige ploeg die, ondangs het elo-overwicht, het onderspit moest delven.
Individueel blijven twee spelers de pannen van het dak spelen. Wim C (SKOG II, bord 2) behaalde al 8,5/9 en Patrick VH (SKOG IV, bord 4) doet nog onwaarschijnlijker: 9/9! Geen toeval dat net deze ploegen nog de hoogste ambitie hebben.

5 reactie op “SKOG II en IV schitteren”
 1. Is winnen met 3-1 ook “winnen met een klein verschil” ?
  Dat deed SKOG 3 in ieder geval !

 2. Het vervolg op mijn verslag van ons bezoek met Skog 2 aan Brasschaat zondag kan wel tellen. Er werd gespeeld beneden in de grote zaal, maar de drank en de analysezaal waren op de 1e verdieping.
  Na mijn partij hebben we boven wat geanalyseerd, het was al redelijk laat.
  Een half uurtje afwezigheid beneden was ruim genoeg om mijn blauwe draagtas die daar nog naast mijn stoel stond spoorloos te doen verdwijnen. Mèt inhoud.
  Daar hielp gisteren en vandaag bellen met het secretariaat en de conciërge geen lieve bemoederen meer aan, weg was weg. Dat en het feit dat concurrent Chesspirant ook weeral met 4-0 had gewonnen maakten dat het vreugdevuur van zondagnamiddag ondertussen wel enigszins geluwd is. Ik zal proberen vanavond in de club die misère niet op mijn allergewaardeerste clubgenoten uit te werken.

 3. Geen zorgen Carlo, uw trouwe dienaar heeft zich over uw draagtas ontfermd. Bij mijn eerstvolgend bezoek aan de club zal ik je deze overhandigen.

 4. Aha, vriendelijk bedankt Wim. Maar misschien had je zondagavond eens een klein belletje kunnen plegen,of een emailtje ? Nu heb ik die brave Willem Verlinden van Brasschaat SK van bij hem thuis zondagavond nog eens zo ver gekregen dat hij terug naar de school is gaan zoeken, en heb maandag het secretariaat, de conciërgerie en de de poetsvrouwen gek gemaakt, en gisteren in de club ook nog een paar mensen de oren van hun kop gezaagd. Maar goed, einde goed al goed, en blij en opgelucht natuurlijk dat het ding terecht is.

 5. Ik heb mij de eerste dagen bezig gehouden met het doorzoeken van alle kranten op zoek naar een beloning voor de eerlijke vinder van het kleinood, maar tevergeefs. En trouwens, u een beetje laten zweten kan geen kwaad. Je moet niet te snel toegeven, hé.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *