SKOG krijgt klappen

Avatar foto

DoorJan T'Sas

feb 10, 2014 346 views

Het was geen bijster goed Interclubzondag voor onze ploegen, zo mogen we het wel samenvatten. In een match op het scherp van de snee verloor SKOG 1 met het kleinste verschil van KGRSL 5, de tweede in de stand. Gent kwam voor het eerst dit seizoen in volle sterkte op, maar ondanks haar Elo-overwicht was het wachten op een beslissing tot de laatste partij. SKOG 1 heeft nu nog 1 punt voorsprong op KGSRL 5 en 2 punten op een achtervolgend trio. Het slot van deze competitie wordt razend spannend, maar we hebben ons lot nog altijd in eigen handen. Wegens degradatiegevaar kwam SKOG 3 met versterking opzetten, maar het mocht niet baten: het werd een 3-1 nederlaag. SKOG 3 staat nog altijd voorlaatste, samen met twee andere ploegen maar met minder bordpunten. Ook hier worden de laatste twee ronden beslissend. Gelukkig was er ook goed nieuws: SKOG 4 won alweer en sluit nu aan bij de subtop van het klassement. SKOG 2 en 6 speelden gelijk, SKOG 7 verloor. SKOG 2 en 7 maken nog altijd aanspraak op een podiumplaats.

4 reactie op “SKOG krijgt klappen”
  1. Willem,kan het zijn dat je bij de bespreking van het fragment van de partij van Lino Hiel (dat pionneneindspel,weet je wel) een drukfoutje gemaakt hebt ?Dient dat niet op de achtste zet f3 in plaats van h3 te zijn ?Patrik.

  2. hopla, nog wat zout in die wonde.
    voor de liefhebbers het partijbegin

    1.d4 Nf6 2.c4 e6 3.Nc3 d5 4.cxd5 exd5 5.Bg5 Nbd7 6.e3 Be7 7.Bd3 c6 8.Qc2 h6 9.Bf4 Nh5 10.Nxd5?? cxd5 11.Bc7 Bb4+ oops

    (ja patrik, het is uiteraard f3)

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *