Zin om je elopunten een boost te geven? Dan hebben we goed nieuws! Met het kersverse SKOG-leertraject geven we alle leden de kans om op eigen tempo en met zelfstudie stappen vooruit te zetten. Het traject is zowel bedoeld voor nieuwe leden, spelers die recent onze volwassenencursus volgden als voor anciens. De opleidingsboekjes kosten € 5 per stuk, voor de rest is de deelname gratis.

Er zijn zes stappen te doorlopen, maar je kan zelf kiezen in welke stap je start. Kijk het snel na want je kan een bestelling plaatsen van één of meerdere boekjes tot dinsdag 11 oktober. Daarna geven we de bestelling door aan onze leverancier.

Wie het wil, kan na afloop van een stap een examen afleggen.

We hopen uiteraard dat heel wat Skoggers mee instappen in het traject. Alle details erover vind je op deze pagina.

7 reactie op “SKOG start leertraject voor volwassenen”
  1. Mooi initiatief. Ik ben bezig in stap 4 en zal laten weten wanneer ik klaar ben voor het examen 🙂
    Stap 5 en 6 heb ik al in de kast staan. In hoeverre zijn die plus, extra en mix edities aan te raden/niet te missen?

  2. Goede vraag. Op zich volstaat in elke stap het basisboekje. Maar als je graag nog meer oefent of er niet genoeg van kan krijgen, kan je die extra boekjes ook doen. Ze zijn dus optioneel.

  3. Mark,
    Die plus, extra en mix zijn optioneel te volgen. De plus zijn een paar extra nieuwigheden per stap, de extra zijn echt meerdere oefeningen per thema die je in de basis en de plus terugvindt. De mix is echt een mix van alles wat je terugvindt in alles wat je ervoor gezien hebt (puur op herhaling). Is het aan te raden? In mijn ogen wel, maar is het noodzakelijk? Niet echt 100%.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *