SKOG wint niet

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 18, 2008 333 views

Geen van de 7 SKOG-ploegen kon zondag in de Interclub winnen. Ploegen V, VI en VII gingen zelfs met 4-0 de boot in, weliswaar tegen telkens sterkere tegenstanders. SKOG III en IV leden de meest nipte nederlaag en SKOG II verloor met 3-1. De enige ploeg die echt tevreden kan zijn, is SKOG I, die tegen leider NLS gelijk speelde.
Samengevat konnen slechts 3 Skoggers hun partij winnen: Pascal, Andrej en Gert.
Standen en verslagen

10 reactie op “SKOG wint niet”
 1. Niet dat ik het als excuus wil gebruiken voor de wanprestatie van SKOG 5, maar die MSVers foefelen met hun ploegopstelling. Jan V heeft het in zijn verslag al over onregelmatigheden bij MSV4 en mijn tegnstander aan bord 4 van MSV6 speelde vorige ronde gewoon voor MSV 3 (in afdeling 5C). Ik dacht dat dat niet kon.

 2. Ja, als dit kan, dan begrijp ik niks meer van het reglement inzake ploegopstelling. MSV deed nog in een aantal reeksen mee voor de titel. Misschien is dat de reden geweest voor het nemen van het risico op boete ?
  Vreselijke dag gisteren : auto’s van Frank en Jan kwijtgespeeld op de autostrade, geen landkaart bij, GSM’s die (natuurlijk) uit stonden, een afrit-vergissing, twee meisjes die dachten dat we hen wilden verkrachten, Spoorwegstraat 1 bleek een kleine burgerwoning te zijn, Quinten die geen vuurpijlen bij zich had. Enzovoort.

 3. In mijn addendum van het verslag heb ik zoeven verkeerdelijk “Skog 1” vermeld in plaats van “Skog 4”. Aandachtige lezers zullen dat al wel zelf gemerkt hebben ! Waar het hart van vol is loopt het toetsenbord van over.
  Carlo.
  Gecorrigeerd

 4. Opstelling van MSV blijkbaar toch correct, dus. Blijft echter het probleem dat mijn tegenstander van MSV 6 (afdeling 5F) dit seizoen ook al interclub speelde voor MSV 3 (afdeling 5C) en MSV 4 (afdeling 5D).
  Als dit mag, dan hebben wij het reglement (artikel 33b) een beetje te streng geïnterpreteerd.

 5. ik vrees van wel Frank.
  Je moet zien dat het reglement een duidelijk onderscheid maakt tussen afdeling (1,2,3) en reeks (a,b,c).

  2 ploegen in dezelfde reeks betekent dat je moet letten op het lettertje en niet op het getalletje. Mortsel heeft dit niet dit seizoen dus kun jij, als reserve, theoretisch in al onze interclubploegen spelen. Er zit geen enkele ploeg in dezelfde reeks hé (let op het lettertje).

  als je me niet gelooft moet je eens zien wat sommige grote ploegen met hun opstellingen uitspoken. Moest je het reglement zo strikt toepassen als jij zouden die clubs dit nooit kunnen doen.

 6. Ik dacht nochtans, net als Frank D, dat je wel in een andere ploeg in een andere afdeling mag invallen, maar niet in een andere ploeg in dezelfde afdeling.

 7. Wat Lino zegt, klopt inderdaad naar de letter van het reglement: er staat ‘reeks’ en niet ‘afdeling’. SKOG heeft het zich in het verleden dus wel erg moeilijk gemaakt door reservespelers binnen één afdeling niet voor meer ploegen uit te laten komen.
  Intussen beloof ik plechtig om mij tijdens de volgende IC ronde wat meer met mijn stelling en wat minder met het reglement bezig te houden. Kan alleen maar helpen…

 8. Als dit dus inderdaad correct is, lost dit natuurlijk een reeks vervangersproblemen op.Best eens navragen voor alle zekerheid?

 9. Dàt ga ik inderdaad natrekken, want in het verleden zijn daar echt problemen mee geweest. En het heeft ons ook al geld gekost.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *