Voor de tweede maal op rij kon SKOG1 dinsdag een sterke ploeg opstellen, waardoor er mooi gelijk werd gespeeld tegen Borgerhout 1. SKOG 2 won van de derde ploeg van Borgerhout. De stand in de hoogste reeks is erg onduidelijk omdat er elke ronde een ploeg bye is. SKOG 1 staat op het eerste gezicht veilig uit de buurt van de degradatieplaatsen, maar heeft wel een match meer gespeeld dan de rechtstreekse concurrentie.
Uitslagen en verslag

6 reactie op “Sterke bezetting in ZT”
  1. Stand is inderdaad een mix van 3, 4 of 5 gespeelde partijen. Buiten de bye, is dat ook het gevolg van het feit dat we uitslagen die nog maar juist gespeeld zijn al verwerkt zien in de statistieken. Heeft natuurlijk ook grote voordelen, in elk geval, rond zaterdagnamidag/avond zou je normaal gezien een duidelijker beeld moeten krijgen.

  2. Borgerhout 2 won deze week tegen onze grote degradatie-concurrent Kask 1 met 4,5-1,5. Op bord 1 van Bgt 2 zat Stefan Docx, op bord 2 Werner v/d Brande !…..Een beetje raar, toch bedankt Bgt 2 !

  3. Borgerhout 2 zit zelf ook in degradatiegevaar. Die zullen dus een efforreke hebben willen doen tegen een rechtreekse degradatiekandidaat.

  4. Dat ‘efforeke’ slaat nergens op. Je kan je ploegopstellingen niet zo maar eventjes door mekaar gooien. Er is daar vooraf een hele strategie uigebouwd, die je ‘coaching” mag/moet noemen. Om hun beide ploegen in 1e te houden is dit waarschijnlijk hun beste kans.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *