SKOG 4 had vandaag een verre en moeilijke verplaatsing naar leider Geraardsbergen. Met een 2-2 gelijkspel keerden we dan ook tevreden huiswaarts.
– Tjörven was het snelst klaar. Hij verloor op bord 4 al snel een stuk, vocht nog dapper door, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven : 0-1.
– Geen vuiltje aan de lucht als je weet dat op bord 3 ‘mister 100%’ zit. Bert deed wat van hem verwacht werd, namelijk winnen, in een boeiende Blackmar-Diemer. 1-0 en de bordjes terug gelijk.
– Ik had mij op bord 1 intussen naar een pion voorsprong gezwoegd, maar zag niet direct hoe ik de boel naar winst kon forceren en besloot dan maar remise voor te stellen. Aanvaard en 1/2-1/2.
– De stelling van Mart zag er lang veelbelovend uit. Hij had een stuk voor een pion, maar zijn tegenstander kon een dreigende vrijpion creëren. Na wat heen- en weergeprobeer werd uiteindelijk remise overeengekomen.

Hiermee blijft SKOG 4 voor de vierde speeldag op rij ongeslagen. Mooi!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *