Voor de voorlopig laatste keer vond het Vlaams Kampioenschap in Antwerpen plaats en dat was reden genoeg voor 4 Skoggers om deel te nemen, voor de ene met succes, voor de andere met minder succes. Eerste Skogger werd Pascal met 4,5/7. Het lijkt een aanvaardbaar resultaat maar 5 remises en 2 overwinningen tegen spelers variërend tussen 1400 en 1900 is ronduit slecht. De TPR van 1873 spreekt boekdelen.

_LEESMEER_

Ook Lino verslikte zich enkele keren (in de eerste en laatste ronder) in een veel zwakkere tegenstander, maar eindigde toch nog op 4/7. Dé SKOG-prestatie kwam echter van Jan die op de eerste ronde na constant tegen spelers van +/- 2000 elopunten en meer mocht spelen en er nog tegen scoorde ook. Zijn 50%-score is zonder meer uitmuntend. Voor Patrik was het een rampzalig toernooi. Als je 2 ronden na elkaar verliest tegen 1600-spelers gaat dat elopuntjes kosten.

Bij de experten werden zeven(!) spelers ex aequo eerste met 4,5/7. Op scheidingspunten werd Stefan Docx Vlaams Kampioen.

Een reactie op “Vierdaags VK zit er op”
  1. Het is natuurlijk wel zo dat die elo punten van die jeugdspelers totaal niet kloppen meestal ! Toen ik bv tegen Smeekens speelden in open van Gent had hij nog 1800 !!! twee jaar geleden !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *