volle bak

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 28, 2007 192 views

Alle reeksen speelden gisterenavond een volledige speelronde en dat betekent volle bak!
In reeks 1 blijft het bovenaan ongemeen spannend: Stijn hield Daniël (weeral) op remise en ook Patrik B hield het op remise. Stijn blijft dus aan de leiding. Ook Pascal en Roger deelden de punten. Onderaan het klassement zal de eerste overwinning van Erik ongetwijfeld een verademing geweest zijn._LEESMEER_
In reeks 2 remiseerden leider Ricky en Frank, terwijl Jan V op het bord ernaast korte metten maakten met Wims bedenkelijke openingsaanpak. Carlo offerde in een zeer onduidelijke stelling een toren voor ‘wat compentatie’ en won, Andrej nam de maat van Marcel.
In reeks 3 stond de topper Verhulst-Verhulst op de agenda, waarin de punten snel broederlijk werden gedeeld. Richard N, Quinten en Kenneth gingen met de volle buit naar huis.
In reeks 4 kreeg Luc een punt met een grote strik errond van Ghislain, en komt daardoor naast Herman aan de leiding. Ook Peter en Gert gingen tevreden naar huis.
In reeks 5 nadert stilaan de ontknoping van de heenronde. Leider Paul R verloor verrassend van Oleg, die daarmee zijn kansen vergroot om bij de eerste 5 te eindeigen. Karel won wel en komt daardoor mee aan de leiding. Ook Frank en Sven deden een prima zaak.

2 reactie op “volle bak”
  1. Inderdaad, dacht dat ik iets voor de pion had maar Daniel en Fritz dachten er anders over. Vervolgens geeft Daniël pion terug voor een beter eindspel, maar heb het kunnen keepen in wederzijdse tijdsnood.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *