Een volle zaal Skoggers (en dan gaat het hart van uw toernooileider altijd wat sneller slaan) trok het clubkampioenschap en laddertoernooi op gang. De combinatie van oudgedienden en nieuwkomers, jonge en ervaren schakers, vrouwen en mannen, gaat ons hopelijk weer een mooi toernooi opleveren. De start zag er alvast veelbelovend uit!

3 reactie op “We zijn er aan begonnen”
  1. Een prachtige foto waarop ik nog net niet mijn fatale blunder op de dertiende zet had begaan tegen de meedogenloze Carlo. Desondanks Carlo, nogmaals gefeliciteerd en ik hoop natuurlijk op wraak bij de return-ontmoeting !

  2. Ik ben heel gelukkig om terug bij OUDE GOD te kunnen spelen. Met deze wil ik bedanken aan de directie van onze club om laat me terug spelen en de “kleuren” en “glorie” van onze club proberen te kunnen verdedigen. Nogmaals bedankt.
    Na een dikke twee jaar verblijft in Spanje, keer ik met vol optimisme terug. Bedankt nogmaals.
    Alejandro Elizalde

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *