Willem in Londen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mrt 29, 2013 211 views
4 reactie op “Willem in Londen”
  1. Nederland eerst, dan Brazilië waren zijn places to be, en naar dit artikeltje vermeldt ook een beetje London. Maar cosmopolitische Mechelaar Willem Hajenius heeft ook hier een plaatsje gevonden, in … Mortsel, bij de Skog. Koesteren, dat schrijftalent. Maar dat is, naar eigen ervaring, voor de webmaster van deze site in deze schaakkring al vijf of tien jaar nooit een probleem geweest, integendeel. Tot groot genoegen van de skoggers, en, zeker weten, ook een pak mensen daar buiten.

  2. Bedankt CD, voor deze vriendelijke woorden en jullie hartverwarmde ontvangst bij Skog. Heel tof dat zoveel mensen m’n verhaaltjes apprecieeren. En mijn fijnste ‘place to be’ is – al 35 jaar – Belgie!
    Oude god Willem.

  3. Waar je ook af en toe een schaakreisverhaal kan lezen is de site van de Gentse. Gunter Deleyn is een wereldreiziger op dat gebied. Zijn recentste verslag gaat over zijn verblijf in Peru. Zijn vorig verslag over een schaaktornooi in Iran is een ontluisterende reportage over een land dat gebukt gaat onder de angst voor het regime, en met een duidelijke boodschap voor alle avontuurlijk aangelegde schakers : blijf daar weg !

  4. Alweer aangenaam leesvoer! Meest opvallend vind ik dat bordje ‘No parents allowed’. Zouden Britse ouders het dan zo bont maken?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *