De speeldagen van de Zilveren Toren-competitie zijn bekend gemaakt, ziehier de kalender (xls). De gezamenlijke openingsronde vindt plaats op vrijdag 9 januari 2009 in het fort van Merksem. SKOG treedt op met ploegen in reeks 1 en 2B.
Merk op dat de kalender van het clubkampioenschap licht gewijzigd is na nieuwjaar, zodat thuismatchen van de Zilveren Toren samenvallen met inhaalronden van het clubkampioenschap.

13 reactie op “Zilveren Toren 2009”
 1. een voorstel van de ploegopstelling stuur ik dit weekend door naar iedereen die zich heeft aangemeld

 2. Uiteraard, maar wat er nog niet opstaat is veel belangrijker ?

  Ik zou misschien wel een poll op de ligasite zetten om te horen wat voor features jullie (the big skogg-mobb) graag zouden zien in de ZT-applicatie. Think out of the box, graph statistieken, real-time data, just name it, … de kans is groot dat als er enkele goede ideeëen tussenzitten je ze vanaf januari op de site ziet.

  De skoggers mogen zich hier al laten gaan, dit weekend zet ik er een poll op…

 3. Wel quinten,
  ik vraag mij wel 1 ding af…
  De nieuwe ELO-lijst komt pas uit in januari, maar voor 31 december moeten de spelerslijsten binnen zijn aan de hand van de nieuwe ELO’s. Hoe los je dat op?

 4. Quinten,

  een goede applicatie zou zijn dat je de uitslagen via de website zou kunnen doorgeven.

 5. Doorgeven van uitslagen is al voorzien, je kan trouwens alle bestaande features nakijken op de liga-wiki.

  De spelerslijsten moeten NIET voor 31 december binnen zijn, op 1 januari wordt de eerste versie gepubliceerd door de KBSB, de liga bevriest de versie van 4 januari alszijnde geldige elo-lijst voor de ZT. Dus vanaf dan kunnen spelerslijsten ingediend worden. Vermits dit maar enkele minuutjes werk is op de liga-site, zijn 5 dagen nu plots meer dan voldoende tijd.

 6. ploegopstelling is doorgestuurd naar iedereen, ik zal het dinsdag uithangen op het prikbord

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *