De zesde ronde was voor beide SKOG-ploegen goed. Oude God 1 won met 3-1 van middenmoter Brasschaat 2 en blijft op de tweede plaats staan. Oude God 2 speelde ondertussen 2-2 gelijk tegen het nochtans sterk opgekomen Geel 2. Een goede zaak voor de tweede ploeg in de degradatiestrijd. Bovendien is Geel 2 de nummer drie in de stand en loopt ploeg één dus ook verder uit.

5 reactie op “Zilveren Toren ronde 6”
  1. Het is hier zo’n saaie boel tegenwoordig, heeft iedereen griep ? Winterslaap ? 10 dagen zonder forumbericht, nog nooit gebeurd, dus afschaffen die handel. Andere webmaster, nee zelfs andere club. Ik transfereer morgen. Ben open voor alle (financiele) suggesties ! (Enkel bedoeld voor voorzitters van andere verenigingen – beneden 2500 euro per jaar niet aankloppen).

  2. ’t is ook zo stil in het schaakwereldje he Carlo… Ge hoort of ziet niemand als ge niet moet schaken…
    Van mij mag er elke dag gespeeld worden 😉

  3. Gelieve mij niet te storen tijdens mijn voorbereidingswerk voor de partij tegen Ghislain.

  4. Sorry Gert, hoe dom kon ik zijn. Blijkbaar was het toch niet zo heel erg, gezien de uitslag van je partij, maar ik doe hiermee niettemin, teneinde eens te meer tegemoet te komen aan de begrijpelijke verlangens van al onze leden, een dringende oproep aan binnen- en buitenstaanders om twee à drie dagen voor Gert De Block een CK partij zal spelen, het forum maagdelijk vrij te willen houden. U kan de dagen dat hij speelt gemakkelijk opzoeken. Dank voor ieders begrip en medewerking.

  5. En het posten mag ook hervatten de dag na een CK-partij. Bij uitbreiding ook na een IC-partij.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *