Zomertoernooi

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jun 30, 2021 230 views

Na ronde 2 van het zomertoernooi delen Alain en Sander de leiding met het maximum van de punten. Benny en Jef volgen al op anderhalf punt. Opvallend was de dubbele zege van Satish, een van de cursisten uit onze eerste reeks lessen voor volwassenen, tegen Wijnand. Of wat een cursus zoal kan betekenen… Helaas is de Dieseghemhoeve door wegwerkzaamheden sinds deze week moeilijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is niet duidelijk hoe lang de hinder zal aanslepen. Klik hieronder voor de voorlopige stand van het zomertoernooi.

_LEESMEER_

 

Talon, A 4
Pouliart, S 4
Provoost, B 2,5
Deschutter, J 2,5
  2
De Kaey, P 2
Vancoppenolle, G 2
Sadkowski, D 2
Vanbesien, E 2
Singh, S 2
Callens, H 1,5
Jacobs, M 1,5
Lauwers, R 1
Doossche, C 0,5
De Geest, J 0,5
Jacobs; T 0
Viaene, J 0
Poelvoorde H 0
Dobbema, W 0
Jacobin, W 0
5 reactie op “Zomertoernooi”
  1. Ik ga me zo spoedig mogelijk aanmelden voor die cursus maar of ik het zelfde talent heb als Satish is nog maar zeer de vraag. Misschien trof ik met hem wel een ver familielid van Anand

  2. Nu beginnen ze mijn systemen e4 a6 d4 h6 al met de computer voor te bereiden ! ging er dan ook kansloos af tegen de jeugd ! na slechts een 15 tal zetten kon ik de stukken terug in de doos doen dat is tegenwoordig het nadeel van dingen die over staan mijn tegenstander had het artikel op de blog van Brabo helemaal bekeken toen hij na e4 a6 d4 h6 c4 c5 d5 d6 Pc3 Lg7 a tempo Le2 speelde wist ik dat het slecht zou aflopen aangezien de computer hier al +2 geeft voor wit ! tot voor dit bekend was kon ik dit perfect spelen met zwart maar nu in het computertijdperk vrees ik ervoor gelukkig was dit maar een rapid partij en niet een partij in de interclub !

  3. @Alain: Zoiets lijkt me onvermijdelijk. Verrassingswapens gaan nooit eeuwig mee…

  4. Noteer ook even dat ik verloren heb met 1,5 en niet gewonnen zoals staat vermeld !

  5. aangepast in de uitslagen. Stond verkeerd opgeschreven op het uitslagenblad 😉

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *