Beker Adams 2024

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 20, 2024 1045 views

We herinneren ons nog de prachtige bekeravond vorig jaar waar Jan T’Sas zich tot bekerwinnaar kroonde en ‘de dubbel’ pakte. Op dinsdag 23 april starten we met de editie 2024, die uitmondt in een finale op 28 mei (noteer die dag maar al in je agenda). De Beker Adams is een toernooi dat zes opeenvolgende dinsdagen gespeeld wordt met rechtstreekse uitschakeling. Partijen uitstellen is niet mogelijk. Inschrijven kan nu al door hier even een reactie achter te laten of door een mailtje te sturen naar toernooileider Pascal.

29 reactie op “Beker Adams 2024”
  1. “Bij remise kwalificeert de speler met de minste Elo-punten zich. Dit betekent dat de speler met meer elo altijd moet winnen om zich te kwalificeren voor een volgende ronde.” Zie ook Menu > Toernooien > Reglementen > Beker Adams

  2. Schrijf me maar in. Pascal, ik zou graag tegen Heidi spelen. Kan dat geregeld worden ?

  3. ik zie dat er slechts 22 zijn ingeschreven. De 41 van vorig jaar moet toch kunnen worden overtroffen nu we zo in ledental zijn gegroeid?
    Come on, mannekes, niet verlegen zijn en inschrijven! 🙂

  4. Ik had een mailtje gestuurd om me in te schrijven, maar bij deze bevestig ik deze graag 😉

  5. Waarschijnlijk komende woensdag. Inschrijven kan nog tot nu dinsdag.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *