De SKOG-duels eindigden vandaag eens niet op remises. Willem kreeg van Tobias een loper cadeau, en dus ook de partij, terwijl Hendrik won van Patrik. Nils hield opnieuw een grootmeester op remise en heeft nu een TPR van 2349. Ook Jan won opnieuw van een sterkere tegenstander. Zijn TPR is nu 2131, precies 300 punten boven zijn ELO. Verder speelden ook Nikolaas, Roger en Ghislain remise. De andere partijen werden gewonnen of verloren volgens ELO: Bart en Rudi wonnen van lager geranschikte spelers en Benjamin en Jeroen verloren.

_LEESMEER_

Beste SKOG’er blijft uiteraard Nils, met 6 op 8. ((jvii)) heeft nu 5.5; Nikolaas, Bart, Willem & Roger hebben 5; Benjamin, Rudi en Hendrik 4.5; Tobias en Jeroen 4; Patrik 3.5 en Ghislain 2.5.

Morgen is de partij van Nils opnieuw live te volgen. De meeste SKOG’ers maken ook nog kans op een ratingprijs. Zeker voor Jan moet er al veel misgaan wil hij geen prijs krijgen.

4 reactie op “Brasschaat ronde 8”
  1. Docx zit wel in bloedvorm. Man with a mission. Maar die Gergazc is ook een enorme fighter (zie vorig jaar laatste ronde tegen Rogiers –remise was genoeg maar hij ging ervoor en haalde prompt Dgebuadze nog bij). Ik denk dus dat dit geen remise wordt (tenzij een technisch geval). Dit wordt hopelijk smullen.

  2. Docx’ partij tegen Rjabzev was er in elk geval een om in te lijsten. Of zwart zich niet beter had kunnen verdedigen, heb ik niet bekeken, maar hoe dan ook: wervelend!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *