7 op 10, een topronde voor de SKOG. Dat het maar op tien is komt doordat Rudi onverwachts forfait gaf en er één onderling duel was, waarin Nikolaas won van Roger. Sommige van de overwinningen werden behaald tegen lager geklaseerde spelers (Bart, Patrik, Hendrik), maar Benjamin en Jan wonnen beiden van sterkere tegenstanders. Zij hebben momenteel TPR’s van respectievelijk 2072 en 2100. Nils, Willem, Tobias en Ghislain speelden remise. Het enige verlies deze ronde was dus dat van Jeroen, die in een partij met wisselende kansen uiteindelijk aan het kortste eind trok.

_LEESMEER_

Nils, Nikolaas en Benjamin hebben nu 4.5 punten. Morgen speelt Nikolaas tegen IM Gergácz. Deze partij wordt op bord vijf gespeeld en is dus live te volgen. Nils en Benjamin speelen het SKOG-duel van de dag.

De rest van het klassement: Bart, Willem en Jan hebben 4 punten; Roger en Patrik 3.5; Tobias, Hendrik en Jeroen 3; Rudi 2.5 en Ghislain 2.

2 reactie op “Brasschaat ronde zes”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *