Zowat alle topspelers van de club kwamen opdagen voor de openingsavond van het vierdelige rapidcriterium. Maar ook de andere Skoggers hadden duidelijk zin in de start van het seizoen. 39 deelnemers, het moet weeral een record zijn.
Op de eerste borden was de strijd hevig. Er werd weinig afgegeven en de voorlaatste ronde bleek cruciaal. Daniel stond een halfje voor op Tony maar die laatste ging voluit voor de winst. In het moeilijke toreneindspel werd uiteindelijk remise overgeengekomen, maar misschien zaten er nog wel kansen in voor Tony? Soit, beiden wonnen ook nog hun slotpartij waardoor ze de eerste twee plaatsen verzekerden met respectievelijk 6,5/7 en 6/7. Stevige resultaten in dit gezelschap, knap!

In de ratingcategorieën staan Tony (-2000), Jeroen (-1800), Kenneth (-1600) en Ghislain (-1400) na deze eerste rapidavond op kop. Dinsdag 2 januari spelen we de tweede rapidavond.

Kan je niet genoeg krijgen van Rapidschaak? Er zijn nog plaatsen voor het TuinToernooi op zondag 10 september.

De reeksindeling en paringen voor het clubkampioenschap dat volgende dinsdag start, mag je tegen het einde van de week hier verwachten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *