Simultaan

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 27, 2008 223 views

Naar jaarlijkse gewoonte speelde onze clubkampioen van vorig jaar, deze keer Daniël, op de laatste dinsdag van augustus een simultaan tegen de aanwezige clubleden. Bij aanvang was al duidelijk dat het geen walk-over ging worden voor Daniël. Zowel qua kwantiteit als kwaliteit was de tegenstand te duchten. Van de 20 borden kon Daniël er 14 winnen, speelde 2 keer remise (tegen Richard en Nikolaas) en verloor er 4 (tegen Patrick VH, Jef DS, Bart en Luc). Toch een puike 15/20 dus.

Volgende dindag: eerste ronde blitzkampioenschap
Update: fotootjes

7 reactie op “Simultaan”
  1. Ja, ik mocht ook ondervinden wat een groot schaakspeler Daniël Sadkovski is ! Ik ben nog steeds onder de indruk van de snelheid waarmee hij een Trompovski succesrijk op mij losliet : waarschijnlijk al gauw ‘out of book’, in een voor mij behoorlijk ingewikkelde stelling. Niet zo voor hem blijkbaar want wit ging erdoor als boter. Indrukwekkend dus.

  2. Leek inderdaad een sterk deelnemersveld (heb ik vorig jaar even geluk gehad:-)) en dus ook een prima prestatie. Wie waren de andere deelnemers?

  3. Piefen Pascal en Carlo keken geamuseerd toe hoe het zweet parelde op ieders voorhoofd.

  4. Ik heb een heel goeie reden om niet mee gespeeld te hebben : er was potverdorie geen plaatsje meer vrij, ik kon toch moeilijk in mijn eentje in het zaaltje er naast gaan zitten simultanen ??!!

  5. Potverdorie, dat had ik niet gezien. Maar dat er in mijn partij enkele pionnen stonden gepend had ik ook niet door.

  6. Ja Carlo, dan moet ge maar op tijd komen he.
    Ik wou geen risico nemen en was er om 19u30.
    En Roger was er nog eerder.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *