Zomertoernooi

DoorTobias Verhulst

aug 7, 2019 245 views

In het het Zomertoernooi verloor leider Jan deze week een onderlinge partij tegen eerste achtervolger Daniel, maar won wel van de nummer drie Tobias. Jan blijft op kop met 15.5 punten. Daniel volgt met nog één punt achterstand, Tobias blijft drie punten achter. Er volgen nog twee speeldagen in het Zomertoernooi, op 13 en 20 augustus. Op 27 augutus wordt de eerste ronde van het rapidcriterium gespeeld.

5 reactie op “Zomertoernooi”
 1. PS: Er ontbreekt één uitslag: Enrique tegen Alejandro. De partij ttussen Gert en Benny was remise, dat zal ik volgende week verbeteren.

 2. Hallo Tobias,
  Ik heb gewonnen tegen Alejandro , ik dacht dat ik het op Uw papiertje heb geschreven.
  Gr Enric

 3. Mag ik toch even trots zijn op onze jeugdspeler:

  8 Jacobs Maarten 6.5/15 1625

  Ik ben benieuwd hoe hij gaat scoren in het klubkampioenschap dit jaar.

 4. En of je trots mag zijn!

  Als we die ene bye even niet meerekenen dan behaalt Maarten zijn 5 zeges en 1 remise tegen gemiddeld 1590 ELO (qua tempo: 1x 5’, 4x 25’, 1x 60’). Dat was niet bepaald een tegenstand van niks, m.a.w. het is een hele mooie (en beloftevolle) prestatie.

  Ter vergelijking: z’n verliespartijen waren tegen gemiddeld 1790 ELO. Een mens zou voor/van minder verliezen. Bovendien: op één na staan al zijn overwinnaars bovenaan in de rangschikking (plaatsen 1-6).

  Samengevat: die trots is meer dan terecht!

 5. Moet wel gezegd dat weinig mijn verdienste is: Maarten heeft veel aan zichzelf te danken want hij is dagelijks met het schaken bezig.
  Go Maarten !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *